aanleg terrastegels

klant aan het woord

Na het plaatsen van een opdracht voor het aanleggen van terrastegels reageerde Glenn al vrij snel met een goed bod. Na contact met hem te hebben opgenomen is hij langs gekomen om de situatie samen met ons te bekijken en onze verdere wensen te bespreken.

Hierdoor werd het meer dan alleen het aanleggen van de terrastegels, maar tevens ook het metselen/lijmen van een breakwall om de al bestaande vlonder heen. Door de hevige regenval moest tot Glenn’s grote spijt de opdracht uitgesteld worden, maar hij heeft alles in het werk gesteld dit zo snel mogelijk op nieuw in te plannen. 

Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor twee weken later. Er is hier de laatste dagen ontzettend hard en vakkundig gewerkt en het resultaat liegt er dan ook niet om.

Glenn is een enthousiaste jongen, die zijn vak echt verstaat en graag met je meedenkt. Ook wanneer de situatie anders loopt zoals het zou moeten gaan maakt hij er geen probleem van dit voor de klant op te lossen.

Zo kwamen wij uiteindelijk in het wildverband een aantal kleine stenen tekort. Nadat ikzelf al contact had gehad met de verkoper, is Glenn er na zijn werkdag bij ons, ook nog heen gereden om te kijken of hij deze stenen nog geregeld kon krijgen (ze werden alleen per pallet geleverd). Helaas kon dit niet, maar dit heeft hij vervolgens super opgelost door de grotere stenen te zagen.

Al met al kan ik niets meer zeggen dan dat we geen beter keus hadden kunnen maken dan te kiezen voor Glenn. En kijk gerust even naar de foto’s, want ook die liegen er niet om! Glenn bedankt!

Gedetailleerde omschrijving

Aanleggen van terrastegels in wildverband (50x50cm, 50x25cm en 25x25cm, dikte 6cm) + voegen van de tegels. Het gaat om ongeveer 36 m2 Een ‘terras’ van 3,5 x 5,5, waarvandaan een pad loopt naar de poort van 3,5 x 1,1. Daarnaast nog twee zijpaden. 1 van 2,5 x 1,25 en 1 van 4,5 x 1,25. Tekening is aanwezig. Oude tegels zijn al verwijderd.

contact opnemen

Wij zijn ma t/m zo telefonisch bereikbaar van 08.00 – 18.00 uur

Offerte aanvragen? Bel ons op, of vul het contactformulier in!

referenties