bestrating onder carport

klant aan het woord

Glenn, kwam zelf de klus opnemen. Duidelijk in zijn verhaal, heldere prijs. We hadden meerdere bedrijven gevraagd, maar die konden ons niet overtuigen. Smolders is niet de goedkoopste, maar kwalitatief wel een van de betere. En de after sales mag er ook zijn.

Nadien nog een poort geplaatst waardoor de bestrating iets aangepast moest worden. Dat was voor Smolders ook geen enkel probleem. De tuin ligt er na een half jaar nog altijd even strak bij. En ik zou Smolders zo weer vragen voor een klus. Gewoon prima!

Gedetailleerde omschrijving

Bestrating onder carport. Baksteen waalformaat. Stenen zijn al aanwezig. ongeveer 3×6 meter. De breedte loopt iets schuin weg. Zwarte grond is afgegraven 15 a 20 centimeter.

Deels ligt er al geel zand terug. Het vlak mag aflopen naar het buiten terrein. Bestrating tuin. Betontegel 600x600mm. Tegels moeten nog besteld worden maar we hebben er wel 1 op het oog. We willen graag vanuit de achtergevel 8 tegels breed naar achter hebben lopen.

Zijkanten mogen opgevuld worden met donkere grind. Aan de rechterkant komt een waterornament. Een padje van 1 tegel breed voor de kleintjes. Aan de linkerkant komt een border met beplanting. In het midden een speels vlak met kunstgras/border met planten en een boompje.

De tegels lopen tot aan de schuur en onder de carport door tot aan de andere stenen. Er komen 2 putjes. 1 bij de achtergevel (onder buitenkraan). Een in de buurt van de regenpijp bij het schuurtje.

De afvoerputjes zijn reeds in bezit en hebben een formaat van 200x200mm. Zwarte grond is afgegraven tussen de 20 a 25 cm. Ander zand moet hier nog in. Electra en waterafvoer hebben we zelf gelegd in de grond.

We willen ook opzich zoveel mogelijk zelf doen. Bestraten laat ik alleen liever aan iemand anders over. En we luisteren graag naar advies of kritiek over ons idee. Afhankelijk van het advies, prijs kan de opdracht uitgebreid worden.

We willen er snel mee aan de slag. Ons beoogde stratenmaker heeft het laten afweten. Op locatie kijken is uiteraard geen probleem. In de bijlage de tekening. Niet meer 100% accuraat qua afmetingen maar om een goed beeld te geven van ons idee.

contact opnemen

Wij zijn ma t/m zo telefonisch bereikbaar van 08.00 – 18.00 uur

Offerte aanvragen? Bel ons op, of vul het contactformulier in!

referenties