Tuinaanleg & tegelwerk

klant aan het woord

Hoveniersbedrijf smolders is een gedreven bedrijf met kwaliteit en doorzettingsvermogen. Wij nemen ons petje af voor het resultaat in anderhalve dag was het klaar. Bij ons moesten alle oude tegels eruit voor nieuwe bestrating.

De grote heg verwijderd worden en bloembakken gemetseld worden. De nieuwe tegels waren zomerbont kleuren een italiaanse stijl mooi om te zien. De maten van de tegels zijn 30 bij 20.

Ook is er een nieuw gootje aangelegd voor het regenwater beter af te laten lopen. Bij onze schuur iets opgehoogd. Gelukkig zijn wij blij dat dit bedrijf iets heeft kunnen betekenen voor ons. De bloembakken zijn mooi geworden doordat ze grijs zijn vallen ze goed op.

Het zijn harde werkers en prettig in de omgang hebben wij ervaren. Als er weer een klus gedaan moet worden weten wij wel wie die klus mag maken., daar hoeven we niet lang naar te zoeken. Wij raden iedereen dit hoveniersbedrijf Smolders aan. Bedankt voor resultaat van de achtertuin.

Met vriendelijke groet, Alice,Cees en Roos van der Maas uit: Vught.

Gedetailleerde omschrijving

De tuin is nu een T vorm. waar we aan denken is misschien werken met verhogingen waardoor diepte ontstaat in de tuin voor planten en bloemen. betegelen met grote tegels evt 50 bij 50cm. en evt nieuwe schuttingen plaatsen. voorkant van het huis langs het voor raam en de voordeur uitloop andere tegels erin.

contact opnemen

Wij zijn ma t/m zo telefonisch bereikbaar van 08.00 – 18.00 uur

Offerte aanvragen? Bel ons op, of vul het contactformulier in!

referenties